top of page
  • Writer's pictureDavid Michálek

Jak zviditelnit svou firmu pomocí graffiti?

Spousta firem dnes řeší, jakým způsobem se odlišit a upoutat zákazníkovu pozornost. V online světe je možností nepřeberné množství, ale pokud potřebujete zákazníky nalákat z ulice do své provozovny, máte možnosti omezené. Jednou z nejefektivnější variant je walldesign neboli zakázkové graffiti malby.



Graffiti malby pracují s prostorem. Dokáží se přizpůsobit jakémukoliv tvaru plochy, potažmo i povrchu a nepotřebují řešit komplikované upevnění jako v případě plachet (bannerů). Své využití najdou jak v exteriérech, tak interiérech a jejich největší výhodou je unikátní kreativní zpracování, které vám klasické agentury nenabídnou. Umění malovat graffiti totiž nezvládne kde kdo a opravdu kvalitní graffiti umí v České republice pouze hrstka jedinců.


Exteriérové graffiti malby doporučujeme v případě, že chcete zaujmout ještě před tím, než zákazník do vaší provozovny vstoupí. Fungují jako venkovní reklama a mají zákazníkovi kreativní formou sdělit, kdo jste a co nabízíte. Takové využití se určitě hodí pro kavárny, restaurace, kadeřnictví či různé prodejny zboží od sportovního oblečení přes potřeby pro domácí mazlíčky až po lékárny. Své zákazníky si tímto způsobem získaly i ubytovací zařízení (hotely, motely, ubytovny,...) nebo také autoservisy, kina, školy i školky, obchodní domy i menší obchůdky.

Jedna věc je dostat zákazníka do své provozovny. Tou druhou je, aby se v ní cítil dobře a i v tomto ohledu je walldesign vhodnou volbou. Při designovém propojením exteriéru s vnitřním prostorem firmy bude výsledný dojem nejsilnější. Jsou ovšem situace, například u větších firem a podniků, kdy v úvahu připadá pouze kreativní zpracování vnitřních prostor jako například zasedačky, společenské místnosti, recepce atd.





V každém případě bude vždy nejvíce záležet na tom, s jakým grafickým motivem se bude pracovat. V tomto ohledu je velice důležité vést s umělcem dialog, aby pochopil, koho má malba zaujmout a jaký má být její účel.


V průběhu let jsme nasbírali spoustu zkušeností a v kooperaci s našimi dodavateli vám dokážeme nabídnout profesionální servis a realizovat pro vás unikátní malby, díky kterým se snadno odlišíte od konkurence nebo vytvoříte příjemné prostředí pro práci.



Graffiti malby na zakázku můžete poptat zde:

https://www.propublikum.cz/graffiti-na-zakazku





bottom of page